Ultrahang a 22. héten

 2013.05.14. 16:38

Ismét eltelt egy hónap, vagyis babavárós nyelven 4 hét, mióta utoljára láttuk a babáinkat. Persze érezzük őket nap mint nap, ahogy mocorognak kapálóznak, és virgonckodnak odabent. Próbálunk velük kommunikálni, több kevesebb sikerrel. Most már nagyon sokszor érezni őket, sőt, ha az ember figyelmes, már látni is. Néha egészen kinyomják anya pocakját, mintha bújnának belülről, ilyenkor apa is odabújik és beszél, vagy énekel nekik. És már zenét is hallgatnak, egyelőre a metált még nem erőltetjük. Megvan a saját alvási és ébrenléti ciklusuk, és szokásaik is vannak már. Persze mi még nem igazán fedeztük benne fel a rendszert, de idővel talán. 

Tegnap voltunk Dr. Erikánál is, és beszélgettünk, mi hogyan fog történni, és a szülés is szóba jött, úgy döntöttünk nála szülünk majd a Sote II klinikán. Neki is ikrei vannak, ezért jó sokat mesél milyenek az ő gyerekei, meg persze sokat tud az ikrekről. Szóval reményeink szerint jó kezekben vannak a bébikéink. 

Megnéztük őket ultrahanggal is, és természetesen mindent rendben találtunk, koruknak megfelelő méretűek. Lili továbbra is pár mm-el kisebb, de ez normális, mert ugye pár nappal később fogant. Pláne hogy kislány. Itt van róluk az UH fotó is, amin egészben már nem férnek, el így egy-egy portrét lőttek róluk, felül Lili kapálózik, alul Márk. Ez amúgy tényleg így van, amikor az ultrahang készült, Lilike Márk fején trónolt kb 5 centis popójával. 

Főbb adataik most:

Márk: fejátmérő: 52 mm
fejkörfogat: 195 mm (hoppá)
haskörfogat: 165 mm (kis pocakos:))
combcsont: 36 mm

Lili: fejátmérő: 48 mm
fejkörfogat: 180 mm
haskörfogat: 158 mm

combcsont: 34 mm

Egyszóval elég nagyok már :D

DSC_0119.JPG

 

Ui.: A cikk írása közben ezt a klasszikust vettem elő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockandrollbaby.blog.hu/api/trackback/id/tr155300075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kubus Gyuláné Márti 2013.05.14. 22:31:19

Drága kicsi babák,már most olyan kis imádni valók!
Lilike szerintem nem egyszerű
kis csajszi lesz. Oda furakodott a tesója mellé
és még a fejére is telepszik.:D
Persze nagyon örülök neki,hogy ő is jön a Márkkal.
Milyen édesek lesznek együtt!
Biztosan muzikálisak lesznek.
Tulajdonképpen meglesz a zenekar.
Zoli az énekesi pályafutásodtól
elbúcsúzhatsz.(Lilikét ismerve)Bocs Lilike!:)
Na jó,talán van még 10 éved.
Puszi mindenkinek!
M.mama.
süti beállítások módosítása